O nás

vítejte v designérsko-vinařských apartmánech v jámě, které se nacházejí v srdci historického mikulova. v jámě jsme otevřeli v červenci 2012 jako apartmánový dům. od té doby nabízíme jedinečný pronájem ve třech designových apartmánech navržených podle nejvyššího standardu kvalitního, moderního a stylového bydlení. každý z apartmánů je designovým originálem, ale všechny tři spojuje jedno – neopakovatelný výhled na mikulov z oken a prostorných teras. ve spojení s vinným sklepem, který je plný moravského bohatství, jsou apartmány v jámě ideálním místem pro odpočinek v kruhu rodiny a blízkých.

Apartmány

cíťte se u nás jako doma. tři komfortní apartmány a nádherný vinný sklep se o to postará. celý objekt včetně teras je nekuřácký.

  • poznejte mikulov

    užijte si moravskou perlu s ranní kávou

Aktivity

mikulov má něco pro každého

Rezervace

vyberte si prosím preferovaný apartmán a počet osob. potvrzení rezervace či případné další informace vám zašleme nejpozději do 48 hodin na uvedenou e-mailovou adresu.

Kontakt

Zavolejte nám

+ 420 606 389 898

Napište nám

apartmanyvjame@seznam.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin, eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Příjemce tržby eviduje tržby ve zjednodušeném režimu, tzn. je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně nejpozději do 5 dnů, eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby ve zjednodušeném režimu.